Kapteenin terveiset

Kausi 2016 on saatu käyntiin. 1 ja 2 väylää parannellaan vielä muutenhan kenttä on loistavassa kunnossa.

Näin kauden alkaessa on paikallaan muistuttaa muutamista kentänhoitoon liittyvistä kysymyksistä, joihin me voimme kaikki omalla käyttäytymisellämme vaikuttaa. Näiden asioiden huomioonottaminen helpottaa kenttämestarien työtä ja varmistaa osaltaan sen, että saamme nauttia Himoksen ainutlaatuisista peliolosuhteista.

Meillä on nyt käytössä 18 upeata griiniä, joiden kunnosta meillä kaikilla on vastuu. Tämä koskee luonnollisesti pallon alastulojälkien korjaamista, mutta myös liikkumista griinillä ja lipun käsittelyä. Lippu on raskas ja sen kaataminen tai heittäminen griinille voi aiheuttaa pinnalle vaurioita.

Lyöntijäljet (divotit) tulee korjata lyhyeksi leikatun väylän lisäksi myös raffista. Jos joudut itse joskus lyömään palloa korjaamattomasta lyöntijäljestä, niin tiedät mistä puhun.

- Jone

Lue lisää »

Liity jäseneksi

Neste Oil Rally Finland

Himos - kehittyvä ja kasvava ympärivuotinen lomakohde

Himos Resort tarjoaa golfareille ja laskettelijoille aivan uudenlaisen vaihtoehdon monipuoliseen, ympärivuotiseen vapaa-ajan viettoon, harrastamiseen ja viihtymiseen. Alueen sydän on uusi 18-reikäinen golfkenttä, jonka ympäristöön ja huikeisiin maisemiin mahtuu tulevaisuudessa rakentumaan noin 300 loma-asuntoa.