Himos on kehittyvä ja kasvava ympärivuotinen lomakohde

Uuden täysimittaisen golfkentän myötä Himoksen kesämatkailu on noussut kokonaan uudelle tasolle. Vahvan talvisesongin lisäksi Himoksella käy kesätapahtumissa yli 150 000 henkilöä ja golfkenttä lisää matkailijamääriä erityisesti alku- ja loppukesällä.
Himos on eteläisen Suomen suosituin laskettelukohde monipuolisella 21 rinteen valikoimalla.

Valittavissa Himos Resortin alueelle suunnitellut ”avaimet käteen” -muuttovalmiit loma-asunnot tai voit hankkia oman tontin, jolle voit itse rakentaa mieleisesi loma-asunnon kaavamääräysten puitteissa. Himos Resortin alue on tyylikäs kokonaisuus ja alueelle rakentuu lähivuosien aikana noin 300 loma-asuntoa eli se on suurin yksittäinen alue Himoksella. Himoksen uusi kenttä risteilee kansainvälisten resort-kenttien tapaan loma-asutuksen keskellä. Tämäntyyppinen rakentaminen on uutta Suomessa. HimosResortin mökit ja paritalot sijaitsevat aivan golfkentän väylien varrella, joka lisää alueen kylämäistä tunnelmaa aivan Himoksen muiden palvelujen kupeessa.

 

Vuokratuottoa HimosLomien kautta

Kaikki viikot tai voit itse päättää lyhyelläkin varoitusajalla, otatko omaan käyttöön huvilasi vai annat vuokrattavaksi. Lisäksi alueella ovat asiakkaan käytössä kaikki huviloiden siivoukseen, hoitoon ja huoltoon liittyvät HimosLomien palvelut, jotka voidaan ottaa käyttöön heti asunnon valmistuttua.

Himos, kesätapahtumat