Hirsihuvilat

Komeat hirsihuvilat on rakennettu Kontiotuote Oy:n hirrestä. He kertovat tuotteistaan näin:

"Astu Kontion maailmaan ja avaa ovi aitoon puutaloasumiseen. Ajattoman tyylikäs hirsi, puun lämpimät sävyt ja upea arkkitehtuuri sopivat hyvin nykyaikaiseen vapaa-aikaan. Hirsihuvila tai hirsitalo, sitä on aito Kontio parhaimmillaan. Sen juuret ovat hitaasti kasvaneessa ja tiukkasyisessä pohjoisen puussa, joka on jo vuosisatoja ollut luonnollisin ja paras rakennusmateriaali. Puun sisäilmaan vaikuttavat ominaisuudet, aitous ja puun lämmin ja ekologinen luonne ovat ominaisia hirrelle. Se kestää hyvin ajan patinaa ja luo jokaiselle rakennukselle yksilöllistä persoonallisuutta ja arvokkuutta, jota ei voi jäljitellä."

Helmikkäpolku 8 henkilölle

Helmikkäpolun golfhuvilat on rakennettu jykevästä 275x275 mm kokoisesta Lapin hongasta yhteistyössä Alatalot Oy:n kanssa.

Sisustus toteutetaan kestävien kokonaisratkaisujen pohjalta. Asiakkaallamme on myös mahdollisuus tilata golfhuvila kokonaisuutena, aivan täydellisesti kalustettuna ja varustettuna, ns. “avaimet käteen” -periaatteella. Silloin sisustuksen suunnittelevat ja toteuttavat arvostetut Sisustajan Divaanin Cristina Casagrande ja Riikka Haapasalo.

Lisäksi alueella ovat asiakkaan käytössä kaikki huviloiden siivoukseen, hoitoon, huoltoon ja isännöintiin liittyvät palvelut, jotka voidaan ottaa käyttöön heti mökin valmistuttua.

  •     Kerrosala 99 m2, huoneistoala 88 m2
  •     3 makuuhuonetta, olohuone, sauna, autokatos
  •     Majoitustilat 6 - 8 hengelle

 

Helmikkäpolulle, golfkentän väylän 9 varrelle rakennetut hirsihuvilat on myyty. Voit rakennuttaa samanlaisen hirsihuvilan tilauksen mukaan minne tahansa Himos Resortin alueen tontille muuttovalmiina.